۱-گوشی تان را برای مدت طولانی در زیر نور آفتاب نگذارید:


به عبارت دیگر از گوشیتان در دمای بالا استفاده نکنید. اگر بصورت مستقیم در زمان طولانی گوشی را زیر نور خورشید، بخصوص نورخورشید در تابستان، قرار دهیم، باعث داغ شدن گوشی میشود. اگر گوشی در زیر نور خورشید بیش از حد داغ شود، از آن استفاده نکنید و درجایی قرار دهید تا خنک شود. تا وقتی گوشی خنک نشده از آن استفاده نکنید. اگر پوشش ها و کاورهای گوشی را برداریم، سریعتر خنک میشود.

۲-برنامه هایی که استفاده نمیکنید را در بک گراند گوشی ببیندید:


ممکن است حواستان به خیلی از برنامه هایی که در بک گراوند شما در حال اجرا هستند نباشد. این برنامه نه تنها باعث پر شدن فضای رم گوشیتان میشود، بلکه باعث مصرف شدن باتری و در کل داغ شدن گوشی در مدت طولانی پردازش میشود. وقتی میخواهید از برنامه خارج شوید، با تنها یک بار زدن Back در home، برنامه خاموش نخواهد شد. بطور کلی باید دوبار اینکار را کنید یا از روی منوی خود برنامه exit را بزنید تا برنامه خاموش شود. شاید شما حواستان به انجام اینکار نباشد یا اینکه فراموش کنید، در این حال باید گوشیتان را مرتبا چک کنید و یک دفعه همه ی برنامه ها را خاموش کنید.

۳-برای مدت طولانی از گوشیتان استفاده نکنید:


مردم معمولا به استفاده ی طولانی مدت گوشیشان عادت کرده اند و فراموش میکنند که چند ساعت است که دارند از آن استفاده میکنند. یا اینکه آنقدر با گوشیشان بازی میکنند تا شارژ آن تمام شود. تردیدی وجود ندارد که استفاده ی طولانی مدت از گوشی یا استفاده از آن حین شارژ شدن میتواند باعث داغ شدن گوشی شود. برای مثال هنگام بازی کردن به مدت طولانی یا مکالمه های طولانی مدت، گوشی داغ میکند، به دلیل اینکه یک بازی به کارزیادی از گوشی در یک زمان نیاز دارد بنابراین CPU گوشی نمیتواند خواسته ی شما را برطرف کند. وقتی احساس میکنید که گوشی داغ شده است، از آن استفاده نکنید.

۴-بدافزارها را از روی گوشیتان حذف کنید:


بدافزارها هرجایی که بتوانند میروند، پس وقتی از آنها استفاده میکنید مراقب باشید. وقتی گوشی شما بوسیله ی ویروس ها یا هر بدافزار دگیری آلوده میشود، یک فضا و محتوای مخرب ایجاد میکند و باعث درگیر شدن اطلاعاتتان میشود؛ بنابراین گوشیتان بصورت ناگهانی داغ میکند. پس یک آنتی ویروس برروی گوشیتان نصب کنید تا منبع بدافزار را پیدا کند، سپس اپلیکیشن آلوده را uninstall کنید. اگر گوشی شما به ویروس آلوده نشده باشد، فراموش نکنید که:

برنامه هایتان را از سایت ها و مارکت های معتبر و شناخته شده دانلود کنید نه از هر منبع ناشناخته ای.
وقتی درحال گشت و گذار در اینترنت هستید، سعی کنید روی تبلیغات کلیک نکنید.
روی لینک های عجیب و غریب و ناایمن دیگران کلیک نکنید.
یک آنتی ویروس خوب روی گوشیتان نصب کنید و دائما گوشیتان را اسکن کنید.
۵-سیستم عامل و برنامه های گوشیتان را به آخرین ورژنشان آپدیت کنید:


توسعه دهندگان معمولا اخرین ورژن نرم افزارها و سیستم عامل ها را در اختیار کاربران قرار میدهند. چون اپلیکیشن ها و نرم افزارهای قدیمی ناکارامد هستند یا اشکالاتی دارند که موجب استفاده ی بیش از حد از پردازنده ی تلفن و بنابراین داغ کردن گوشیتان میشود.

گوشیتان را آپدیت کنید: به Setting بروید، سپس About phone/my device، آپدیت گوشی را چک کنید، اگر گوشیتان آخرین ورژن نیست آن را آپدیت کنید و مجددا راه اندازی کنید.

به روز رسانی کردن اپلیکیشن ها: به app store گوشیتان بروید، روی اکانتتان کلیک کنید، برنامه هایی که دانلود کرده اید را چک کنید و ببینید اگر نیاز به آپدیت دارند آنها را بروز رسانی کنید. بطور کلی اگر برنامه ای نسخه ی جدید داشته باشد، با باز کردن اپلیکیشن برایتان نوتیفیکیشن به روزرسانی می آید.

۶-وقتی سیگنال گوشی ضعیف است، از آن استفاده نکنید:


وقتی سیگنال گوشی ضعیف است، گوشی به طور خودکار به یک شبکه ی بهتر تغییر میکند و تلاش برای پیدا کردن سیگنال قوی وقتی درحال گشت و گذار در اینترنت هستید، موجب میشود تلفنتان سختتر کار کند و بنابراین داغ شود. وقتی سیگنال گوشی ضعیف است از گشت زدن در اینترنت یا برقراری تماس خودداری کنید. اگر مکالمه ی ضروری دارید به مکان دیگری بروید تا سیگنال گوشی بهتر شود.

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید

هنگ کردن گوشی های سامسونگ

داغ شدن گوشی هوشمند اندرویدی

انتقال کانتکت (مخاطبان) از آیفون به آیفون

فراموش شدن رمز عبور اپل آیدی

وصل نشدن گوشی به وای فای

گوشی ,گوشیتان ,استفاده ,برنامه ,داغ ,ی ,استفاده نکنید ,از آن ,آن استفاده ,شدن گوشی ,سیگنال گوشی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


bazarganireza Amber's memory فروشگاه اینترنتی خرید و فروش سیمکارت چرتک بلاگ آلاء مگافایل Jennifer's notes کتابیران موبایل برتر